آیا خوردن نوشابه فایده ای دارد؟ : با افزایش مصرف فست فودها، نوشابه های گازدار نیز جزء لاینفکی از این غذاها شده است و یا در مهمانی ها نیز استفاده از نوشابه های گازدار مرسوم شده که از خطرات آن غافل هستیم.
آیا خوردن نوشابه فایده ای دارد؟
دکتر علی محمد ملاحی متخصص طب سنتی در گرگان نقش تغذیه را در بدن بسیار مهم می داند .دکتر ملاحی با آموزش طب سنتی در گرگان و تاسیس موسسه طب الرضاگرگان سعی بر ارائه خدمات درمانی و بهداشتی با روش های طب سنتی به مردم و مراجعین محترم دارد .مصرف منظم نوشابه و یا نوشابه رژیمی به دلیل وجود مقدار بالای شکر و فروکتوز می تواند باعث خرابی دندان شود. علاوه بر این، نوشابه ها حاوی اسید هستند که می تواند باعث تضعیف دندان های شما نیز شود.
بیماری های مزمن با مصرف نوشابه!
نوشیدن یک قوطی نوشابه، نه تنها به چاقی، بلکه به افزایش خطر سندروم متابولیک، اختلال در سطح قند، افزایش سایز کمر، فشار خون بالا و افزایش سطح کلسترو منجر می شود که می تواند خطر حمله قلبی را افزایش دهد.
تأثیر منفی نوشابه گازدار بر متابولیسم بدن
مصرف نوشابه های گازدار به خصوص زیاده روی در مصرف این نوشیدنی مضر بر روند متابولیسم و سوخت و ساز بدن اثر منفی گذاشته و در نتیجه عضلات برای تأمین انرژی به جای سوختن چربی ها از قند استفاده می کنند و این نوشابه ها سطح قند خون را افزایش می دهند.
نوشابه سرطان زاست ، به همین سادگی
رنگ کاراملی نوشابه با سرطان ها مرتبط است ؛ رنگ قهوه ای مصنوعی در نوشابه فرآیندی شیمیایی است که از شکر سوخته درست نشده است. بوسیله واکنش قند با آمونیاک و سولفیت زیر فشار بالا و دما درست شده است ومنجر به سرطان ریه، کبد، یا سرطان خون ، تیروئید در موش های آزمایشگاهی می شود.
نوشابه و افزایش خطر بیماری های قلبی در مردان
هر نوشابه که روزانه مصرف می شود، خطر بیماری قلبی را تا ۲۰ % در مردان افزایش می دهد.
نوشابه حاوی مقدار زیادی شکر است
میانگین ۲۰ اونس نوشابه معادل با ۱۷ قاشق چای خوری شکر است، اما نوشابه برای دندان و سلامت کلی بدن خوب نیست.در حالی که بسیاری از مردم شکر مصنوعی را برای مصرف کالری پایین انتخاب می کنند. قند مصنوعی به بیماری های متعدد از جمله سرطان مرتبط هستند.
نوشابه ها باعث آسم می شود
نتیجه ی تحقیقات ثابت کرده است مصرف نوشابه باعث آسیب به ریه و افزایش ریسک ابتلا به آسم می شود.