شیر پاستوریزه ی امروزی
شیر پاستوریزه ی امروزی، باعث استحکام استخوان ها نمی شود!
شیر طبیعی(محلی) یک نوشیدنی بسیار خوشمزه و مفید است.
احتمالا همه ما در کودکی از والدین خودمان درباره مزایای شیر بر روی رشد و استحکام استخوان ها شنیده ایم.
اما آن چه درباره شیر حقیقت دارد چیست؟
آیا واقعا شیر باعث استحکام استخوان ها می شود و یا اینکه…؟
پاکت های شیری که در فروشگاه ها وجود دارد همگی پاستوریزه هستند. پاستوریزه کردن فرآیندی است برای از بین بردن میکروب های ناقل بیماری و جلوگیری از ترش شدن زودهنگام شیر به وسیله ی حرارت.
در این روش ذرات شیر را تا دمای مورد نظر حرارت داده و سپس به سرعت آن را سرد می کنند.
اما متاسفانه در این روش باکتری های مفید شیر (پروبیوتیک ها) نیز از بین می روند. حتی بسیاری از مواد غذایی موجود در شیر مانند ویتامین C و ید نیز در اثر این روش نابود می شوند.
علاوه بر تمام این ها آنزیم های موجود در شیر که به بدن در جذب کلسیم و فسفر موجود در شیر گاو کمک می کند نیز از بین خواهند رفت.
به همین علت است که در کشورهایی از جمله ایالات متحده و اتحادیه اروپا که بالاترین نرخ مصرف شیر را دارند، پوکی استخوان نیز بسیار شایع است.
سال های متوالی است که مردم برای جلوگیری از پوکی استخوان و استحکام استخوان ها تشویق به مصرف شیر شده اند؛ اما تحقیقات جدید بر عکس تمام این باورها را ثابت می کند.
هنگامی که شیر پاستوریزه گردد، اسیدی می شود؛ و این اسیدی بودن مشکلات بسیاری را برای بدن ایجاد می کند.
غذاها و مواد فرآوری شده همگی اسیدی هستند و موجب بر هم خوردن سطح PH بدن می شوند.
بدن انسان نیاز دارد تا در یک سطح خاص از PH برای حفظ هومئوستازی قرار بگیرد.
هنگامی که شیر پاستوریزه می خوریم بدن برای حفظ تعادل سطح PH از مواد معدنی قلیایی از جمله کلسیم و منیزیم استفاده می کند. بنابر این کلسیم موجود در استخوان ها در طول زمان از بین می رود و استخوان های بدن همگی ضعیف شده و فرد دچار پوکی استخوان می شود.
خوردن شیر بیشتر مساوی با از بین رفتن کلسیم بیشتر است.
از این پس برای سلامتی بیشتر بدن تان در مصرف شیر روزانه خود تجدید نظر کنید و از شیر های غیر پاستوریزه و بدون هورمون رشد (اگر توانستید پیدا کنید!) استفاده کنید.
یک نظر
بازخورد: خواص پاي مرغ - دکتر ملاحی | طب سنتی گرگان|طب الرضا گلستان|دکتر ملاحی | طب سنتی گرگان|طب الرضا گلستان|