معرفی روغن پالم
❎ گیاه روغن پالم اولین بار در کشورهایی مثل آنگولا و توگو به عمل آمد. تکثیر و داشت آن در کشورهایی مانند مالزی و اندونزی و فیلیپین از سال ۱۸۴۸ میلادی شروع شد.امروزه روغن پالم دومین روغن نباتی جهان از نظر تولید به شمار میآید ضمن آنکه بالاترین میزان صادرات را در میان روغنهای نباتی به خود اختصاص داده است. این روغن از سال ۲۰۰۴ با افزایش تولید مواجه شده و روغن سویا را که تا پیش از آن سرد مدار تولید در جهان بوده کنار زده است.
❎مصرف روغن پالم در صنایع صابون سازی و همچین مشتقات روغن پالم در صنایع مختلف آرایشی، بهداشتی و شیمیایی از گذشته مطرح بوده است.از روغن پالم میتوان در تهیه چربیهای مورد استفاده در خوراک دام، کاربردهای ترکیبات شیمیایی، صابون، لوسیونها و کرمهای آرایشی، مرکبهای چاپ، انواع شمع، گریسهای روانساز و انواع اسفنج پلی اورتان استفاده نمود.
❎امروزه یکی دیگر از صنایعی که در آن روغن پالم مورد استفاده قرار گرفته صنعت سوخت است به نحوی که از این روغن بهجای بنزین به عنوان سوخت خودرو استفاده میشود.
امروزه مطالبی اثبات شده که بد نیست آنها را نیز مورد توجه قرار دهیم:
۱⃣هسته پالم حاوي اسیدهای اشباع مريستيکي و لوريکي است که بسيار مضرند.روکشهاي کاکائويي مواد غذايي(بستني، کيک، تافي، پيراشکي و…) که بر پايه روغن نارگيل و هسته پالم توليد ميشوند، جزء مضرترين و بی کيفيت ترين روغنها هستند.
۲⃣جامد بودن این روغن موجب تمایل به رسوب چربی در جدار عروق می گردد.
۳⃣گرچه HDL با مصرف این روغن افزایش می یابد ولی کل کلسترول(کلسترول توتال) نیز در درازمدت با مصرف آن بالا می رود.
۴⃣تحقیقات نشان می دهد روغن پالم سرطان زا ترین نوع روغن است
لطفا جهت رزرو تماس و یا ،فرم زیر را تکمیل نمایید :
شماره های تماس:
۰۱۷۳۲۲۳۳۰۹۱
۰۹۳۹۱۷۱۴۶۷۱
طب سنتی در گرگان | طب سوزنی در گرگان | طب گیاهی | طب سوزنی در گرگان | طب سوزنی در گرگان | دکتر سنتی در گرگان | دکتر علی محمد ملاحی