از مصرف لیمو عمانی در غذا پرهیز کنید.
متخصص طب سنتی با مضر دانستن مصرف لیمو عمانیهایی که به عنوان طعم دهنده طبیعی به غذاها افزوده میشود گفت: لیمو عمانی در زمان طبخ مواد مضر و زائد غذا را همانند اسفنج جذب میکند و مصرف آن به هیچ وجه توصیه نمیشود.
لیمو عمانی در واقع به عنوان طعم دهنده طبیعی و مصلح به غذاها مخصوصا خورش ها افزوده میشود تا در هضم غذا و جذب بهتر مواد مغذی در بدن کمک نماید اما این ماده همانند اسفنج عملکرده و مواد زائد و مضر غذای در حال طبخ را به خود جذب می نماید .
لیمو عمانی بیشترین موادی که جذب میکند چربیها و اسیدهای چرب است، به همین علت توصیه می نماییم از مصرف لیمو عمانی داخل خورشها و برخی از غذاها به خصوص غذاهای چرب همانند قرمهسبزی، قیمه و آبگوشت به خصوص گروهایی که مبتلا به چاقی و چربی خون هستند پرهیز شود؛ چراکه مصرف این لیمو عمانیها باعث افزایش چربی خون و بیماری هایی از این دست خواهد شد.
توصیه میشود این ماده در مراحل پایانی طبخ به غذا افزوده شود چراکه با این کار اثر گذاری بهتری خواهد داشت و نکته دیگر آنکه به هیچ وجه به صورت پودر استفاده نشود چراکه در این صورت تاثیرهای گفته شده را نخواهد داشت.
طب سنتی – طب سنتی گرگان – دکتر علی محمد ملاحی – ماساژ درمانی گرگان – طب سوزنی گرگان