قارچ خوراكي
قارچ، غذایی غلیظ، نفاخ و دیرهضم است و مصرف زیاد آن باعث انسداد رگها و کبد میشود و برای اصلاح آن باید از ادویه گرم استفاده کرد.
توصیه میشود مصرف قارچ بسیار محدود شود و بهتر است در صورت تمایل به مصرف قارچ، آن را همراه با نمک و شوید، پخت و از آویشن، زیره، روغن کنجد و روغن زیتون در کنار آن استفاده نمود
خوردن قارچ خام و نپخته اصلاً خوب نیست و زیان بیشتری دارد.
قارچ را بايد پخته خورد،
زيرا قارچ آلوده به موادي مي باشدكه فقط با پختن از بين مي رود . از خريد قارچهاي فله اي به شدت و به جدّ بپرهيزيد. صرف نظر از اين كه احتمال مسوميت از طريق اين نوع قارچها بسيار بالاست كيفيت پايين اين قارچها و آلودگي بسيار آنها از جمله مهمترين معضل هاي اين نوع قارچ ها است.
حتماً قارچ مورد نياز خود را از مراكز معتبر و به صورت بسته بندي هاي بهداشتي تهيه فرماييد. هر گونه تغيير رنگ ظاهر قارچ و هر گونه احساس مزه نامطبوع بايد مورد توجه قرار گيرد و از مصرف آنها خودداري شود. قارچ هايي كه تغيير رنگ داده اند و كلاهكشان سياه و يا خاكستري شده از كيفيت خوبي برخوردار نيستند.
دكتر علي محمد ملاحي
دكتر ملاحي، دكتر مسعود اكبري ناصري،ماساژ درماني،طب گياهي،طب سنتي،طب سنتي در گرگان،طب سنتي در گلستان