خواص معجزه کننده چای ترش برای فشار خون : چه چیزهایی در مورد فشار خون بالا میدانید؟ فشار خون، مقدار نیرویی است که در برابر دیواره های شریان ها اعمال می شود زیرا خون از طریق آنها جریان می یابد ، به گفته انجمن قلب امریکا (AHA) در ایالات متحده حدود ۸۵ میلیون نفر فشار خون بالا دارند که از هر سه نفر آنها یک نفر بالای ۲۰ سال است. فشار خون اگر بدون درمان و کنترل نشدن باقی بماند می تواند مشکلات بسیاری را به همراه داشته باشد. مانند : نارسایی قلبی، از دست دادن بینایی، سکته مغزی و بیماری کلیوی.
امروز در این مقاله میخوام شما رو با خواص معجزه کننده چای ترش که در طب سنتی و طب گیاهی مورد استفاده قرار می گیرد آشنا کنیم. چای ترش باعث پایین آمدن فشار خون بالا و تنظیم فشار خون می شود. اما باید به این نکته توجه کنید که میزان مصرف آن باید طبق دستور دکتر طب سنتی باشد.
چای ترش چیست ؟
این چای خاص از کالیکس خشک با رنگ های روشن درست می شود. با این حال، این نوشیدنی قرمز طعم ترشی دارد که می تواند دهان را جمع کند. مزه تند می توان با توجه به سلیقه یعنی، داغ و یا سرد مصرف کرد. و مانند دیگر انواع چای گیاهی، کالری کمی دارد و کاملا بدون کافئین است. ۱۵ تا ۳۰ درصد چای ترش را اسیدهای آلی تشکیل می دهند. اسید مالیک، اسید تارتاریک و اسید سیتریک از اسیدهای آلی موجود در چای ترش هستند. این ترکیبات در بسیاری از میوه ها از جمله انگور نیز یافت می شوند. آنها به افزایش ایمنی بدن، داشتن پوستی بهتر، کاهش فشار کمک میکنند برای همین چای ترش را به یک نوشیدنی فوق العاده تبدیل کرده است.
مطالب بیشتر
خواص معجزه کننده چای ترش برای فشار خون
- جلوگیری از فشار خون با چای ترش در طب سنتی
- کاهش کلسترول با چای ترش
- چای ترش برای کاهش قند خون
- کبد سالم با چای ترش
- چای ترش برای درمان گرفتگی های قاعدگی
- چای ترش برای درمان افسردگی
- کمک به هضم با چای ترش
- چای ترش برای خنک شدن بدن
- کنترل وزن با چای ترش
- خواص ضد پیری چای ترش
- چای ترش غنی از ویتامین ث
- چای ترش ضد یبوست
- ضد سرطان
- چای ترش یک داروی ضد باکتری
- چای ترش ضد سنگ کلیه و مثانه
تنظیم فشار خون با چای ترش :
نوشیدن چای ترش به کاهش هر دو نوع فشارخون سیستولیک و دیاستولیک کمک می کند. مطالعات نشان داده اند نوشیدن چای ترش موجب پایین آمدن فشارخون سیستولیک تا ۷٫۵۸ mmHg و فشارخون دیاستولیک تا ۳٫۵۳ mmHg میشود.
نحوه آماده سازی چای ترش :
مواد لازم:
دو قاشق چای ترش خشک
یک فنجان آب جوش
عسل یا شکر قهوه ای ( به سلیقه )
طعم های دیگر ( دارچین، نعنا ) – اگر می خواهید یک چایی قوی و تند بخورید.
یک لیوان آب جوش بریزد و بعد گل های خشک شده را در آن بریزید. یک نعلبکی یا پیش دستی بر روی سر لیوان بگذارید و ۵ تا ۱۰ دقیقه زمان دهید تا دم بکشد رنگ چای قرمز بستگی به این دارد که در چه حد چای غلیظ باشد . و در آخر طعم های انتخابی خود را اضافه کنید و عسل را به چای اضافه کنید و بنوشید.
دکتر علی محمد ملاحی یکی از برجسته ترین پزشکان در زمینه طب سنتی در موسسه طب الرضا در گرگان مشغول به فعالیت می باشد.