??بسماللهالرحمنالرحیم??
نوشیدن زیاد آب منشاء بسیاری از بیماریها است!
?برخلاف آنچه اکنون بسیاری از مردم و پزشکان بر این باورند که نوشیدن آب نه تنها ضرری برای بدن ندارد، بلکه برای سلامتی نیز مفید است و حتی توصیه به خوردن روزانه ۸ لیوان آب میکنند، اصولاً زیاد آب خوردن سرمنشاء خیلی از بیماریها میتواند باشد.
?سلامت بدن در کم آب خوردن هست و همان مقدار که تشنه می شوید، نوشیدن آب کفایت میکند.
?افراد بر حسب نوع طبعشان، در احساس نیاز به آب و تشنگی متفاوت هستند.
?به طور معمول افرادی که بیشتر احساس تشنگی میکنند و نیاز به آب دارند، دارای طبیعتی گرم هستند، مخصوصاً گرم و خشک و افرادی که دارای طبیعت سرد هستند، احساس تشنگی کمتری پیدا می کنند و کلاً نیاز بدنشان به آب کمتر است.
?فرایند تنظیم تعادل (بالانس) آب و الکترولیتها در بدن، بسیار پیچیده بوده و نیازمند هماهنگی دقیق تعداد زیادی از ارگانها و سلولهای بدن است.
وقتی که حجم زیادی از آب وارد بدن میشود، عملاً کلیه و همه سیستمهای متعادل کننده آب و الکترولیتهای بدن، یک فرایند پیچیده و زمان بر را شروع میکنند تا با توجه به شرایط درونی و محیطی فرد، این حجم زیاد آب مصرفی را در بدن ساماندهی نمایند و در واقع ارگانهای بدن به صورت غیرلازم و توسط خود فرد، در مقابل انجام کار زیاد و تحمیلی جهت تنظیم آب و الکترولیت قرار میگیرند و باعث فرسودگی و پیری زودرس این ارگانها میشود.
?در حدیثی از حضرت رسولاکرم (ص) آمده است:
?دلهای خویش را با زیاد خوردن و زیاد نوشیدن نمیرانید، که دل چون زراعت است، وقتی آب آن زیاد شد، خواهد مرد.
(نهج الفصاحه ، حدیث ۲۴۸۹)
?متاسفانه این تصور در ذهن مردم جا افتاده است که تمام نیاز بدن به آب فقط از طریق نوشیدن آب تامین می شود.
?اما این گفته هرگز مورد تایید نیست.
?این انتخاب به سلیقه فردی و امکانات موجود تغذیه ای بستگی دارد.
?افرادی که روزانه از گروه های مختلف غذایی استفاده می کنند و مرتباً میوه و سبزیجات تازه میخورند، نیازی به نوشیدن هشت لیوان آب در طول شبانه روز نخواهند داشت.
زیرا میزان قابل توجهی آب در مواد مصرفی آنان وجود دارد و در نتیجه، کمتر دچار کم آبی میشوند.
?بنابراین توصیه می شود هرگاه احساس تشنگی کامل کردید و به اصطلاح عطش صادق پیدا کردید، به میزان رفع تشنگیتان آب سالم جوشیده نوش جان کنید.
?برای تشخیص تشنگی واقعی ابتدا ۱۰دقیقه باید تامل کرد، اگر تشنگی برطرف نشد آن وقت عطش صادق است.
2 نظر
یک علاقمند
هیچ دلیل علمی برای این حرفتان که یک ادعا هست ، مطرح نکردید . علمی ترین کلمه ای هم که بکار بردید کلمه ” سلول ” هست . این استدلال های بی پایه و این نوع تصورات زیرخاکی باعث شده است که طب سنتی ایرانی پیشرفت نداشته و درهمان پستوهای عطاری های قدیمی باقی بماند . طب سنتی چینی و شرقی را با ما مقایسه کنید و کمی با علم روز خودتان را مطابقت دهید .
متشکرم
مدیر سایت
سلام.
احتمالا منظور شما از علمی بودن , مطابقت مفاهیم طب سنتی با استانداردهای پژوهشی طب رایج است.
در این صورت شما هیچ دلیل علمی برای توجیه شوک الکتریکی به بیماران شیزوفرنی ندارید, چون آن را طی تجربه ی شکنجه ی زندانیان آموختید.
هیچ دلیل علمی برای مکانیسم اثر کربنات لیتیم روی افسردگی بای پولار ندارید چون آن را هم طی حادثه ی اکتشافی وارد سیستم درمانی کردید.
برادر یا خواهر گرامی . پزشکی پر است از این حرفهای من درآوردی و پراست از ناامید کردن مردم بخاطر عدم شناخت صحیح از مفهوم اخلاط.
بسیاری از بیماریها امروزه در طب رایج فقط علامت درمانی میشوند و علل آن را یا به ویروس نسبت میدهند یا به اعصاب و استرس , یا ایدیوپاتیک, یا اتو ایمیون و… که هیچکدام درمان مخصوصی ندارند.
متاسفانه آمار این جور تشخیصها هم بسیار زیاد است.
اما همان روشی که شما آن را غیر علمی میخوانید, امروز با روسفیدی در درمان ناباروری ۱۸ ساله که به تمام روشهای درمانی و فوق تخصصی شما جواب نداده بود, موفق گردیده , اکنون صاحب فرزند هستند. با همین پرهیز از آب و بلغم و سردی.
بیمار دامغانی که ۱۶ سال از کمر به پائین فلج بوده و تحت تدابیر بزرگترین فوق تخصص های شما در مشهد و تهران و … فقط سهمش از زندگی ویلچر بود و بی اختیاری ادرار و مدفوع و پوشک…
اکنون با همین روشهایی که شما غیر علمی میخوانید در جلوی دیدگان مردم دامغان به آرامی راه میرود و بدون پوشک زندگی میکند.
علم تجربی در تشخیص تئوری مزاج, قاصر است .چون تا تجربه و آزمایش نکند درکی ندارد…
این نگاه ماتریالیستی به بدن انسان در حوزه ی طب رایج , محصول تفکر غرب است.
و کلیه ی فرا ماده ها را غیر علمی میخواند….
لکم دینکم ولی الدین.